ابزار جدید تشخیص اوتیسم بر اساس صدای کودک
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این وسیله میتواند به طور اتوماتیک کودکان خردسال را مورد بازبینی قرار دهد و وجود اوتیسم را در آنها بر اساس نحوه گفتارشان مشخص کند.
پژوهشگران درباره این وسیله میگویند: یک رکوردر کوچک درون جیب کودک قرار میگیرد و واژههایی که او در طی روز ادا میکند مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد. از سوی دیگر، هم یک برنامه نرمافزاری چگونگی تولید اصوات خاص را مورد ارزیابی قرار میدهد.
یک گروه از محققان به سرپرستی پروفسور کیمبورگ اولر در دانشگاه ممفیس بیش از 3 میلیون اصوات سیلابیک را تجزیه و تحلیل کردند. در این پژوهش، همچنین 232 کودک 10 ساله بین چند ماه تا چهارسال تحت آزمایش قرار داشتند.
محققان دریافتند که این برنامه نرمافزاری در 86 درصد موارد موفق میشود بیماری را صحیح تشخیص دهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این آزمایشات تاکنون در زبان انگلیسی انجام گرفته است اما محققان در نظر دارند آن را در مورد سایر زبانها نیز مورد استفاده قرار دهند.
جزئیات این پژوهش در مجله پیشرفتهای آکادمی علوم آمریکا منتشر شده است.
تشخیص اختلال اوتیسم به کمک یک تست ساده ادرار امکان پذیر میشود
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، محققان میگویند؛ از آنجا که در کودکان مبتلا به این اختلال ذهنی، تکثیر شیمیایی متفاوتی وجود دارد لذا با یک تست ساده ادرار میتوان وجود این اختلال را در آنها مشخص کرد.
جرمی نیکولسون استاد و نویسنده دستیار این پژوهش در کالج سلطنتی لندن دراین باره گفت: اوتیسم اختلالی است که روی مهارتهای اجتماعی فرد تاثیر میگذارد، بنابراین در وهله اول به سختی میتوان پذیرفت که بین اوتیسم و آنچه در روده فرد اتفاق میافتد، ارتباطی وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: اوتیسم روی بسیاری از بخشهای مختلف سیستم بدن فرد تاثیر میگذارد و تحقیقات ما نشان میدهد که با بررسی متابولیسم بیماران مبتلا به این اختلال و باکتریهای موجود در روده آنها، چطور میتوان تاثیر مختل کننده اوتیسم بر سیستم بدن بیمار را درک کرد.
به گزارش دیلی اکسپرس، اقدام زودهنگام برای درمان این بیماران تاثیر به سزایی در جلوگیری از پیشرفت بیماری میتواند داشته باشد اما تاکنون یک روش تشخیص مطمئن برای شناسایی این اختلال در کودکان زیر 18 ماه وجود نداشته است که تست جدید میتواند این کمبود را جبران کند.
به گزارش ایسنا، درخودماندگی یا اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی
غیرطبیعی مشخص میشود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز میکند و علت اصلی بروز آن هنوز ناشناخته است. آمارها نشان میدهد که احتمال بروز این اختلال در پسران شایعتر از دختران است.
وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارتهای ارتباطی تأثیر میگذارد.
افراد اوتیسمی به طرق مختلفی به محرکهای محیطی پاسخ میدهند. گاهی فرد به هیچ عنوان قادر به حرف زدن نیست و یا برخی رفتارهای خودانگیخته دارد. گاهی نیز ممکن است فرد بسیار پرخاشگر باشد یا بسیار درونگرا شود و به تخریب درون و روان خویش گرایش داشته باشد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیتهای مربوط به بازی، دچار مشکل میشوند.
اوتیسم در تمام طول عمر با فرد باقی میماند و علاجی قطعی برای آن وجود ندارد، اما درمان میتواند به مبتلایان کمک کند. درمانهایی که برای اوتیسم به کار میرود شامل رفتار درمانی و ارتباط درمانی و داروهایی برای کنترل علائم بیماری است.
تشخیص اوتیسم
هر چه زودتر اوتیسم در فرد تشخیص داده شود به همان اندازه شانس اینکه آن فرد کمک و حمایت مناسب را دریافت کند بیشتر خواهد شد
بچه من به نظر خوب می رسد چگونه بفهمم که اوتیسم دارد؟
ما نمی دانیم این مشکل چگونه رخ می دهد ولی 20% بچه های اوتیسمی 1 تا 2 سال اول به نظر نرمال می آیند. سپس دچار regress ( پس رفت ) می شوند. یعنی مهارتهای قبلی مثل حرف زدن را از دست می دهند
چگونه اوتیسم تشخیص داده می شود؟
تست آزمایشگاهی برای تشخیص آن نداریم. وقتی تشخیص داده می شود که بچه مثل همسن هایش نتواند آنچه از افراد انتظار می رود راانجام بدهد. اگر دکتر تشخیص اوتیسم بدهد بچه را به روانشناس کودک ارجاع می دهد و متخصص او راتست می کند از نظر علائم اوتیسم.
راه آسان برای تشخیص اوتیسم در کودکان
محققان مى گویند با استفاده از یک دفتر یادداشت که مادر درآن رفتار کودکش را ثبت مى کند مى توان بیمارى اوتیسم را در سنین پایین تشخیص داد.به گزارش ایسنا واحد علوم پزشکى تهران به نوشتة پایگاه اینترنتى دانشگاه مک مستر، پژوهشها نشان مى دهد در صورتى که مادران با دقت رفتارهاى کودک خود را از شش ماهگى ثبت کنند، مىتوانند وجود اوتیسم را در کودکان تشخیص دهند.به گفتة پزشکان، کودکان مبتلا به اوتیسم تا شش ماهگى رشد کاملاً طبیعى دارند و پس از آن رشد اجتماعى آنان مسیر غیرطبیعى را آغاز مى کند.
نشانههایی برای تشخیص زود هنگام اتیسم در کودکان
عدم صداسازی و یا اصطلاحا قان و قون و حرکات بیانگر (اشارات سر و دست)معنادار در سن یک سالگی
عدم استفاده از تک کلمه و نداشتن ارتباط گقتاری تا 16 ماهگی
عدم استفاده از ترکیبات 2 کلمهای تا سن دو سالگی
نسبت به نام خود و صدا زدنش بیتفاوت باشد
فقر مهارتهای اجتماعی و زبانی
تماس چشمی ضعیف
چگونگی استفاده و بازی با اسباببازیها را نمیداند
وابستگی شدید و عجیب به اشیا و یا اسباببازی خاص
لبخند نمیزند
اغلب به نظر میرسد که دارای مشکل شنیداری است
در صورت وجود هرکدام از نشانههای فوق در اولین فرصت کودک خود را به متخصصین اطفال ،مغز و اعصاب و یا گفتاردرمانی معرفی کنید.
تشخیص اُتیسم
http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=789
یک نقشه راه برای تشخیص بیماری اوتیسم
http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=789
عدم واکنش کودکان نسبت به اسم خود میتواند نشانه اولیهای از اوتیسم باشد
http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=789
آزمون "تشخیص نام" و اوتیسم در نوزادان
http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=789
تشخیص زودرس اوتیسم با استفاده از جفت
http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=789
اختلال اوتیسم در کودک قبل از تولد قابل تشخیص است
محققان می گویند: بالا بودن میزان تستوستورون در جنین در آزمایشی که امکان انجام آن پیش از تولد وجود دارد، می تواند نشانگر خطر ابتلای نوزاد به اوتیسم باشد .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از روزنامه گاردین ، دانشمندان دانشگاه “کمبریج” می گویند: با آزمایش مایع آمنیون گرفته شده از مادران باردار از طریق آمینوسنتر، میزان هورمون تستوسترون را می توان در جنین تعیین کرد.
آزمایش آمینوسنتز برای تشخیص سندرم داون در جنین مورد استفاده قرار می گیرد.
“سیمون بارن کوهن” محقق ارشد این مطالعه گفت: پیامدهای آزمایش جنین از نظر ابتلا به اوتسیم باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد. بسیاری از مبتلایان به اوتیسم توانایی های فوق العاده ای در زمینه فراگیری ریاضی و موسیقی دارند.
وی مفید بودن تشخیص این بیماری در جنین درصورتی که امکان انجام این آزمایش قبل از تولد فراهم شود را مورد سوال قرار داد و گفت: اگر کودکان مبتلا به اوتیسم از جمعیت حذف شوند، چه ضرری را متحمل خواهیم شد؟
این روزنامه نوشت: محققان مرکز تحقیقات اوتیسم کمبریج پس از مطالعه ??? کودک از ابتدای تولد تا سن هشت سالگی، دریافتند بالا بودن میزان تستوسترون با خطر ابتلا به اوتیسم ارتباط دارد.
در این مطالعه مشاهده شد، کودکانی که قبل از تولد میزان این هورمون در بدنشان بالا بود، علایم اوتیسم نظیر فقدان مهارتهای کلامی و ارتباط اجتماعی را در سن هشت سالگی، از خود نشان می دادند
.: Weblog Themes By Pichak :.