سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نمایش وضعیت در یاهو

قالب وبلاگ

تاریخ : چهارشنبه 89/9/17 | 9:40 صبح | نویسنده : دیدن صفحه اصلی وبلاگ

تشخیص اختلال اوتیسم به کمک یک تست ساده ادرار امکان پذیر می‌شود



در یک تحقیق جدید نشان داده شد که با یک تست ساده ادرار می‌توان اختلال اوتیسم را در کودکان تشخیص داد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، محققان می‌گویند؛ از آنجا که در کودکان مبتلا به این اختلال ذهنی، تکثیر شیمیایی متفاوتی وجود دارد لذا با یک تست ساده ادرار می‌توان وجود این اختلال را در آنها مشخص کرد.

جرمی نیکولسون استاد و نویسنده دستیار این پژوهش در کالج سلطنتی لندن دراین‌ باره گفت: اوتیسم اختلالی است که روی مهارت‌های اجتماعی فرد تاثیر می‌گذارد، بنابراین در وهله اول به سختی می‌توان پذیرفت که بین اوتیسم و آنچه در روده فرد اتفاق می‌افتد، ارتباطی وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: اوتیسم روی بسیاری از بخش‌های مختلف سیستم بدن فرد تاثیر می‌گذارد و تحقیقات ما نشان می‌دهد که با بررسی متابولیسم بیماران مبتلا به این اختلال و باکتری‌های موجود در روده آنها، چطور می‌توان تاثیر مختل کننده اوتیسم بر سیستم‌ بدن بیمار را درک کرد.

به گزارش دیلی اکسپرس، اقدام زودهنگام برای درمان این بیماران تاثیر به سزایی در جلوگیری از پیشرفت بیماری می‌تواند داشته باشد اما تاکنون یک روش‌ تشخیص مطمئن برای شناسایی این اختلال در کودکان زیر 18 ماه وجود نداشته است که تست جدید می‌تواند این کمبود را جبران کند.

به گزارش ایسنا، درخودماندگی یا اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی

غیرطبیعی مشخص می‌شود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز می‌کند و علت اصلی بروز آن هنوز ناشناخته ‌است. آمارها نشان می‌دهد که احتمال بروز این اختلال در پسران شایع‌تر از دختران است.

وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد.

افراد اوتیسمی به طرق مختلفی به محرک‌های محیطی پاسخ می‌دهند. گاهی فرد به هیچ عنوان قادر به حرف زدن نیست و یا برخی رفتارهای خودانگیخته دارد. گاهی نیز ممکن است فرد بسیار پرخاشگر باشد یا بسیار درون‌گرا شود و به تخریب درون و روان خویش گرایش داشته باشد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، دچار مشکل می‌شوند.

اوتیسم در تمام طول عمر با فرد باقی می‌ماند و علاجی قطعی برای آن وجود ندارد، اما درمان می‌تواند به مبتلایان کمک کند. درمان‌هایی که برای اوتیسم به کار می‌رود شامل رفتار درمانی و ارتباط‌ درمانی و داروهایی برای کنترل علائم بیماری است.

__________________



  • دانلود فیلم
  • پیچک